Start Boating Weeks bij Linssen Yachts van 1 tot 30 april 21

De gehele maand april staat Linssen Yachts in het teken staan van ‘’Start Boating’’

Linssen geeft in deze maand informatie over avontuurlijke vaarroutes, verzekeringen, jachtfinanciering, vaarcursussen, bootstyling en Linssen-verhuur (Linssen Boating Holidays®). Ook servicevragen zullen door geselecteerde servicepartners over heel Europa worden beantwoord.

Kortom, u ontvangt alle informatie die relevant is om, op uw eigen manier, het vaarseizoen goed van start te laten gaan.

Gedegen informatie voor de startende pleziervaarder

Linssen Yachts wil alle pleziervaarders van A tot Z informeren over wat er allemaal mogelijk is en volledig te ontzorgen.

Tevens biedt deze informatie de Linssen-liefhebber met al wat meer ervaring een bron van inspiratie.

Yvonne Linssen: “Zeker in tijden waarin varen zo’n prachtige mogelijkheid biedt tot veilig vakantie vieren, willen wij als werf de drempel verlagen en onzekerheden wegnemen bij de beginnende watersporter. Tevens willen wij onze trouwe Linssen-eigenaren laten weten dat we voor ze klaarstaan om samen met hen een goed startschot te geven aan vaarseizoen 2021.”

Linssen Yachts staat voor u klaar, zowel persoonlijk (op afspraak) als op afstand (virtueel), om uw vragen te beantwoorden of om u door te verwijzen naar de juiste contactpersonen.

Data en tijden:

Van maandag t/m zaterdag in de maand april van 9.00 – 17.00 uur

Contacteer bij Linssen Yachts BV: Wendy Linssen – wendy.linssen@linssenyachts.com

Brouwersstraat 17 | Postbus 7172 | NL-6051 AD MAASBRACHT

Tel.: +31 (0)475 – 43 99 99 | www.linssenyachts.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: